x
Unesite vašu trenutnu lokaciju ili lokaciju od koje želite da računate razdaljinu do vinarija. Pomeranjem pointera mišem možete precizno podesiti vašu lokaciju.

Vinarija Dulka

 • Rejon:
  Sremski Rejon
 • Mesto:
  Sremski Karlovci
 • Adresa:
  Poštanska 8
 • Udaljenost:
  Podelite vasu lokaciju da vidite udaljenost

O nama

Vinarija DULKA, u svom asortimanu ima vina, bermet, vinjak i rakije vrhunskog kvaliteta. 
 
Počevši od 1920. godine prošlog veka pa do danas, intenzivno radi na unapređenju kako proizvodnje, tako i finalizacije, odnosno plasmana proizvoda. Brojne medalje dobijene na sajmovima svedoče o kvalitetu, trudu i radu cele porodice. 
 
Kod nas možete kupiti flaširani italijanski rizling, župljanku, cabernet saugvinon, roze, beli i crni bermet, vinjak iz '95 godine odlikovan sa devet zlatnih medalja, kao i brojne rakije: breskovaču, komovicu, lozovaču, šljivovicu i jabukovaču. 
 
Sigurno najpoznatije vinogorje u Vojvodini, a možda i u čitavoj Srbiji je vinogorje Sremskih Karlovaca koje leži sa jedne strane na obroncima Fruške Gore, a sa druge na obali Dunava. 
 
Uslovljena makro i mikro klimom ova oblast je još od davnina, računa se negde od XV veka, davala dobar, kvalitetan i obilan rod svih sorti grožđa, koje su se kroz vekove smenjivale, od starih nekalemljenih pa do današnjih u svetu nadaleko cenjenih, modernih i traženih.
 
Dulkini vinogradi leže na tzv. južnim stranama brežuljaka, ili celopecima, gde ih sunce obasjava ceo dan. Dobre ekspozicije daju najslađe grožđe a onda i najbolje vino. 
 
U karlovačkim poljima pored Dunava, svi položaji zemljišta su dobri, pa tako i Dulkin Karas koji leži onako kako ga je Bog stvorio, od vajkada daje grožđa najboljeg kvaliteta. Pored vinograda Dulka poseduje i oko 10 hektara voća, jabuka i bresaka. Od ovog voća peku se rakije, jabuka i breskva, vrlo priznate na našem tržištu.

Podeli

Ocene vinarije

5 Zvezdica
4 Zvezdice
3 Zvezdice
2 Zvezdice
1 Zvezdica
Prosečna ocena
0
0
Morate da se ulogujete da biste napisali recenziju. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde
Morate da se ulogujete da biste dodali u favorite. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde

0 komentara

Pošalji prijatelju
Popunjavanjem ove forme šaljete prijatelju na mail link do strane
Vinarija Dulka
captcha
Unesite kod sa slike
Uspešno ste poslali prijatelju mail. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.