x
Unesite vašu trenutnu lokaciju ili lokaciju od koje želite da računate razdaljinu do vinarija. Pomeranjem pointera mišem možete precizno podesiti vašu lokaciju.

Podrum Do kraja sveta

 • Rejon:
  Sremski Rejon
 • Mesto:
  Novi Sad
 • Adresa:
  Žarka Zrenjanina 13
 • Telefon:
  +381 21 298 99 77
 • Mob:
  +381 63 503 402
 • Udaljenost:
  Podelite vasu lokaciju da vidite udaljenost

O nama

Podrum Do Kraja Sveta je nastao januara 2006. godine na talasu renesanse vinske kulture u Srbiji sa idejom da se rastućoj domaćoj publici učini dostupnim kvalitetno i brižljivo odnegovano vino.
 
Identitet ovog podruma je spoj poštenog odnosa ka majstorskom duhu ove drevne veštine prerade groždja i najmodernijeg u tehnologiji vina u svetu. Iako svesni činjenice da je danas Vino i kult i status, te da današnji stil života svojom brzinom ne odgovara tananom uživanju u nektaru bogova koje traži vreme, odlučili smo se da vam pružimo snažno i trajno, a ne prihvatljivo i dovoljno.
 
Kroz dijalog sa našim najuglednijim i svetski renomiranim enolozima došli smo do formule za koju verujemo da u sebi nosi odgovor na zahtev današnjih životnih trendova: naša vina su brižljivo dizajnirana prema savremenenom shvatanju "novog luksuza" - pojam koji se oslanja ne na grandioznu pretencioznost već na delikatan visoki kvalitet dostupan svima koji u njemu žele da uživaju - opis koji odgovara vidno rastućem tržistu.
 
Brižljivim praćenjem uzgoja, berbe, svih procesa u preradi, odležavanju u bariku te postepenom sazrevanju četiri vrhunske vinske sorte groždja odgajene u okolini Leskovca, Vranja i na padinama Fruške gore, dobijena je idealna struktura komponenti koje smo pažljivo iskombinovali vama na uživanje.

Podeli

Ocene vinarije

5 Zvezdica
4 Zvezdice
3 Zvezdice
2 Zvezdice
1 Zvezdica
Prosečna ocena
0
0
Morate da se ulogujete da biste napisali recenziju. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde
Morate da se ulogujete da biste dodali u favorite. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde

0 komentara

Pošalji prijatelju
Popunjavanjem ove forme šaljete prijatelju na mail link do strane
Podrum Do kraja sveta
captcha
Unesite kod sa slike
Uspešno ste poslali prijatelju mail. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.