x
Unesite vašu trenutnu lokaciju ili lokaciju od koje želite da računate razdaljinu do vinarija. Pomeranjem pointera mišem možete precizno podesiti vašu lokaciju.

Rubin

 • Rejon:
  Rejon Tri Morave
 • Mesto:
  Kruševac
 • Adresa:
  Nade Marković 57
 • Telefon:
  +381 37 412 699
 • Udaljenost:
  Podelite vasu lokaciju da vidite udaljenost

O nama

Osnovna karakteristika Srbije kao vinogradarske i vinarske zemlje jeste da se najveći deo vinograda nalazi duž tri reke koje čine Srbiju prepoznatljivim geografskim pojmom. To su tri Morave, Juzna, Zapadna i Velika Morava.
 
Postoji tačka koja ove tri prelepe reke spaja, a to je ušće Juzne i Zapadne u Veliku Moravu. Baš na tom ušću tj. u njegovoj okolini nalazi se Kruševac i u njemu, naravno RUBIN.
 
Vode su od pamtiveka značile mesto koje okupljaju ljude, koje ih privlače, da oko njih žive, rade i da oko njih stvaraju razne forme života.
 
Pitomost i blagost okoline oko ove tri reke, koje se ogledaju najpre u pitomoj i blagoj klimi a potom i u pitomoj i blagoj geografiji su naravno idealna mesta za vinograde, i njih naravno tu najviše i ima.
 
To je okruženje iz kojeg mi grožđe pretvaramo u vino, to je okruženje zdrave zemlje, sunčane i blage klime, vrednih vinara.
 
U podizanju vinograda smo pratili i uvažavali tradiciju. Zato se naši vinogradi nalaze tamo gde se od davnina gajilo grožđe. To su danas moderni, plantažni zasadi novog sortimenta, jer samo tako možemo da držimo korak sa vinarskim svetom.
 
Zato su naši vinogradi vredan rasadnik kvaliteta, jer su pažljivo pozicionirani i jer se za svaki tražila sorta groždja koja u tom mikrolokalitetu daje svoje najbolje, koja u tom mikrolakalitetu pruža prijatno iznenadenje.

Podeli

Ocene vinarije

5 Zvezdica
4 Zvezdice
3 Zvezdice
2 Zvezdice
1 Zvezdica
Prosečna ocena
0
0
Morate da se ulogujete da biste napisali recenziju. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde
Morate da se ulogujete da biste dodali u favorite. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde

0 komentara

Pošalji prijatelju
Popunjavanjem ove forme šaljete prijatelju na mail link do strane
Rubin
captcha
Unesite kod sa slike
Uspešno ste poslali prijatelju mail. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.