x
Unesite vašu trenutnu lokaciju ili lokaciju od koje želite da računate razdaljinu do vinarija. Pomeranjem pointera mišem možete precizno podesiti vašu lokaciju.

Stabilizacija vina hlađenjem

Stabilizacija vina hlađenjem

Stabilizacija vina hlađenjem je proces koji se u proizvodnji vina koristi da bi se nakon flaširanja sprečilo formiranje kristala vinske kiseline.

Ukoliko se stabilizacija hlađenjem ne izvrši, postoji mogućnost da se kristali formiranju kada se vino stavi u frižider ili kada se drži duže vreme. Mada su sami kristali bezopasni, prizor koji se najbolje može opisati kao slomljeno staklo.

Ostavite komentar
Uspešno ste postavili komentar. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.
Uspešno ste obrisali recenziju.
Morate da se ulogujete da biste napisali komentar. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde
Pošalji prijatelju
Popunjavanjem ove forme šaljete prijatelju na mail link do strane
Stabilizacija vina hlađenjem
captcha
Unesite kod sa slike
Uspešno ste poslali prijatelju mail. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.