x
Unesite vašu trenutnu lokaciju ili lokaciju od koje želite da računate razdaljinu do vinarija. Pomeranjem pointera mišem možete precizno podesiti vašu lokaciju.

Sky & Wine - Winterfest 2015

Sky & Wine - Winterfest 2015

Winterfest je trodnevna konferencija o vinu, gastronomiji i vinskom turizmu koja će od 26. do 29. mart 2015. okupiti proizvođače vina, trgovce, studente, ugostitelje, hotelijere, turističke organizacije i agencije i medije iz celog regiona. Ovogodišnji panelisti će kroz zanimljivu formu panel-diskusija pokušati da daju odgovore na zadate teme, kao i na mnogobrojna pitanja koja će dolaziti kako od voditelja diskusija, tako i od publike.

Salon vina - Winterfest premium wine selection
Ovo će biti prvi salon vina na kojem će više od trideset vinarija iz regiona predstaviti učesnicima konferencije i drugim gostima svoj premium segment ponude. Teoretisati o vinu bez degustacije nije potpun doživljaj, tako da je Premium wine selection u večernjim satima sjajna prilika za uživanje u probranim vinima vinarija iz regiona.

Vinske staze – Vinski pasoši !
Sa idejom da Winterfest –wine & ski učinimo još privlačnijim i zanimljivijim za goste Kopaonika, a učesnicima Winterfesta omogućimo dodatnu promociju, kao i da ovaj naš zimsko-vinski festival izađe na sneg, napravili smo dogovore sa vlasnicima koliba (kafića i restorana) koji se nalaze na skijaškim stazama. Svaki prijavljeni učesnik Winterfesta dobija mogućnost da izabere jedan od ponuđenih punktova za svoju promociju. Degustatori /skijaši će na degustacije dolaziti sa Vinskim pasošem koji će se prodavati zajedno sa paketima za Wintrefest-ski&wine. Vinski pasoš biće ujedno i ulaznica za Premium wine selection salon vina. Degustatori će skijajući od kolibe do kolibe i degustirajući vina i hranu prikupljati pečate u svojim vinskim pasošima. Oni koji sakupe najveći broj pečata kvalifikovaće se za vinske igre bez granica, a pobednike ovog takmičenja organizator će nagraditi vrednim vinskim nagradama. Škola vina
Winterfestova škola vina je trodnevni kurs koji vodi "SERSA", udruženje sommeliera Srbije, namenjen svima koji bi svoje uživanje na snegu želeli da dopune i novim saznanjima o vinu. Polaznici ove zimske vinske škole imaće sjajnu priliku da svoja nova teorijska saznanja o vinu potkrepe i praktično, na Salonu vina.

Zašto Kopaonik
Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik sa oko 62 km staza za alpsko i nordijsko skijanje kao i snowboard park koji je opremljen po najvišim standardima, sa stazom ukupne dužine 450 m, pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do profesionalnih skijaša, snowboarderima, zaljubljenicima u noćno skijanje i skijaško trčanje. Zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje koji pokriva 97% kapaciteta ski centra, sezona skijanja traje duže i ne zavisi od vremenskih uslova. Kopaonik je omiljeni zimski centar među mlađom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života. Porodice sa decom mogu uživati u raznovrsnim sadržajima snowparka uz zimske aktivnosti – sankanje, klizanje. Za najmlađe i početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor "ski vrtića" sa pokretnom trakom koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama. Kopaonik je poznat po odličnoj aprè-ski zabavi koja se do ranih jutarnjih časova nastavlja u nekom od velikog broja kafića, barova, diskoteka, klubova i restorana turističkog centra. Imajući u vidu sve ovo, pravo pitanje je „Kako odoleti Kopaoniku“. Naravno, ovo je odlična prilika i za zimsko-vinska takmičenja. Tako da.. budite spremni! Rezervišite već sada poslednji vikend u martu za ski & wine zadovoljstva.

Ostavite komentar
Uspešno ste postavili komentar. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.
Uspešno ste obrisali recenziju.
Morate da se ulogujete da biste napisali komentar. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde
Pošalji prijatelju
Popunjavanjem ove forme šaljete prijatelju na mail link do strane
Sky & Wine - Winterfest 2015
captcha
Unesite kod sa slike
Uspešno ste poslali prijatelju mail. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.