x
Unesite vašu trenutnu lokaciju ili lokaciju od koje želite da računate razdaljinu do vinarija. Pomeranjem pointera mišem možete precizno podesiti vašu lokaciju.

Salon vina beograd 2014.

Salon vina beograd 2014.

11. Beogradski Salon Vina ove godine biće održan  u hotelu "Hyatt Regency" pod sloganom "Wine Match" i u novoj deceniji imaće novi koncept.

 

Salon je konceptualno i programski fokusiran ka progresivnim ljubiteljima vina, odnosno ka potrošačima kojima vino nije samo deo životnog stila, nego i način života, jer žele da o njemu uče, da unapređuju svoje znanje, da putuju i otkrivaju nova vina i nova podneblja, kao i da budu otvoreni prema novim stilovima, pravcima i idejama, najavilo je Udruženje turističkih novinara Vojvodine.

 

Izvršni organizator Salona je agencija "InVino", a programski organizator WineMatch – grupacija koja okuplja domaće i strane proizvođače, uvoznike i distributere vina i hrane, kao i kompanije i pojedince iz oblasti ugostiteljstva, medija i marketinga, sa osnovnom idejom da unapređuje i promoviše autentične proizvode visokog kvaliteta.

 

Na ovogodišnjem Salonu će biti predstavljeno oko 500 vina. Više od 50 pratećih događaja koncipirano je u okviru pet glavnih programskih segmenata: specijalne degustacije za profesionalne kupce, ekskluzivne degustacije za privatne kupce, master Class degustacije za edukovane ljubitelje vina, edukativne degustacije za nove generacije i premijerne degustacije novih vina.

Ostavite komentar
Uspešno ste postavili komentar. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.
Uspešno ste obrisali recenziju.
Morate da se ulogujete da biste napisali komentar. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde
Pošalji prijatelju
Popunjavanjem ove forme šaljete prijatelju na mail link do strane
Salon vina beograd 2014.
captcha
Unesite kod sa slike
Uspešno ste poslali prijatelju mail. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.