x
Unesite vašu trenutnu lokaciju ili lokaciju od koje želite da računate razdaljinu do vinarija. Pomeranjem pointera mišem možete precizno podesiti vašu lokaciju.

Sajam vina BeoWine 2015. na Beogradskom sajmu

Sajam vina BeoWine 2015. na Beogradskom sajmu

Proizvodnja i distribucija vina, predstavlja se od 2010. godine na Beogradskom sajmu kao jedna od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji . Pored domaćih vinara na ovom Sajmu, koji se održava od 19.02.2015 do 2.02.2015,  učestvuju i regionalni i svetski poznati proizvođači vina.

 

BeoWine intenzivno promoviše i vinski turizam kao granu turizma koja je veoma popularna kod ljubitelja vina. Održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposećenijih sajmova u Srbiji, jasno govori o značaju ovog događaja i u turističkoj privredi.

 
Na jednom mestu predstavljaju se najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju ovo „piće bogova“. U ponudi je i kompletna oprema za vinogradarstvo i vinarstvo.
 
Organizatori Sajma vina nastoje da neka dešavanja postanu zaštitni znak ove manifestacije. Svake godine održava se nekoliko takmičenja - za najbolje domaće vino, za najbolje vino Sajma i takmičenje somelijera. Aukcijska prodaja vina jedan je od nezaobilaznih segmenata ove smotre, a na štandovima izlagača svakodnevno se organizuju i brojne degustacije.
Ostavite komentar
Uspešno ste postavili komentar. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.
Uspešno ste obrisali recenziju.
Morate da se ulogujete da biste napisali komentar. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde
Pošalji prijatelju
Popunjavanjem ove forme šaljete prijatelju na mail link do strane
Sajam vina BeoWine 2015. na Beogradskom sajmu
captcha
Unesite kod sa slike
Uspešno ste poslali prijatelju mail. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.