x
Unesite vašu trenutnu lokaciju ili lokaciju od koje želite da računate razdaljinu do vinarija. Pomeranjem pointera mišem možete precizno podesiti vašu lokaciju.

7. Međunarodni sajam vina - BEOWINE 2016

7. Međunarodni sajam vina - BEOWINE 2016

Sajam vina, manifestacija koja iz godine u godinu izaziva sve veće interesovanje, i u novom izdanju ide u korak sa globalnim trendom - ekspanzijom konzumiranja vina, promovisanja vinske kulture i vinskog turizma u cilju podsticaja razvoja vinarstva i vinogradarstva.

BEOWINE je izgradio ugled i nezamenljivu poziciju u Srbiji i u regionu, kao mesto za plasiranje poznatih i novih vinskih ukusa. Brojne vinarije na ovom sajmu će, osim svojih vrhunskih vina, predstaviti turističku ponudu, smeštaj i gastronomske specijalitete kao i opremu za vinarstvo i vinogradarstvo.

 

Manifestacija je šansa da se proizvođači sretnu i umreže sa distibuterima i izađu na nova tržišta. Sa druge strane, sajamska atmofsera je nezamenljiv ambijent u kome se inostranim učesnicima i posetiocima prikazuje jasna slika vinske karte Srbije, najboljih proizvoda i spremnosti na plasman na svetsku scenu.

 

Proizvodnja i distribucija vina je jedna od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji. Uz sve uslove da postane značajna destinacija na vinskoj mapi sveta, Srbija pokazuje vitalnost ka usavršavanju grana voćarstva i poljoprivrede i komercijalnog aspeka koji je neophodan za omasovljavanje i veću ekspanziju proizvoda.

 

Manifestacija spaja sve učesnike u turistično-ugostiteljskoj industriji i konzumente i korisnike usluga, a međusobni susreti rezultiraju različitim oblicima poslovne saradnje, na zadovoljstvo svih učesnika i organizatora.

 

Ove godine manifestacija predstavlja preko 130 izlagača iz 11 zemalja sa bogatom tradicijom u proizvodnji vina koji će posetiocima predstaviti svoja najbolja vina i opremu za vinarstvo i vinogradarstvo.

 

Pored Srbije na ovogodišnjem Sajmu vina tradicionalno učestvuju proizvođači vina i opreme iz: Hrvatske, Slovenije, BIH, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Mađarske, Italije, Republike Srpske, Španije... sa svojom ponudom.

 

Izlagački program i ove godine karakteriše trend grupnih nastupa i uočljiv značaj udruživanja izlagača i grupnih nastupa na sajmu.

Na zajedničkom štandu nastupa do sada najveći broj vinara iz Župe, Udruženja Šumadije (Zadužbina, Aleksandrović, Radovanović, Tarpoš, Stari hrast, Rogan, Despotika), Republike Srpske (Tvrdoš, Vukoje...), vinara sa Kosova i Metohije (Dečanska vinica, Vinarija Antić, Vinarija Đuričić, Vinica Petrović, Vinarija Manitašević, Vinarija Brkić), Udruženje Srpska rakija, a zajednički nastup imaće i učesnici iz Hrvatske (Zagreb, Ilok, Osijek, Erdut).

 

Učešće na sajmu uzele su vodeće vinarije iz Vojvodine, među kojima su sa Fruške Gore - vinarija Kovačević i Mačkov podrum, iz Subotičke regije- Zvonko Bogdan, Dibonis, kao i vinarija kao i vinarija Do kraja sveta.

 

7. Međunarodni sajam vina  BEOWINE održava se od 18. do 21. februara 2016. zajedno sa 38. Međunarodnim sajmom turizma, 12. Međunarodnim sajmom hotelsko ugostiteljske opreme HORECA - OPREMA i 12. Sajmom suvenira “Posetite Srbiju“ na Beogradskom sajmu.

 

Radno vreme: četvrtak, 18. februar od 10 do 18h,

petak 19. i subota 20. februar od 10 do 19h i

nedelja 21. februar od 10 do 17h

 

Ulaznice: cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a za grupne posete 200 dinara.

Cena parkinga je 200 dinara na sat.

Čaša za degustaciju vina je 300 dinara.

Ostavite komentar
Uspešno ste postavili komentar. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.
Uspešno ste obrisali recenziju.
Morate da se ulogujete da biste napisali komentar. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde
Pošalji prijatelju
Popunjavanjem ove forme šaljete prijatelju na mail link do strane
7. Međunarodni sajam vina - BEOWINE 2016
captcha
Unesite kod sa slike
Uspešno ste poslali prijatelju mail. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.