x
Unesite vašu trenutnu lokaciju ili lokaciju od koje želite da računate razdaljinu do vinarija. Pomeranjem pointera mišem možete precizno podesiti vašu lokaciju.

Vinarija Đurić

 • Rejon:
  Južnobanatski Rejon
 • Mesto:
  Pančevo
 • Adresa:
  Maksima Gorkog 71
 • Mob:
  063329340
 • Udaljenost:
  Podelite vasu lokaciju da vidite udaljenost

O nama

Naša banatska vinska priča počela je mnogo pre osnivanja Vinarije Đurić 2007. godine, kada smo poželeli da našu ljubav prema uzgajanju grožđa i pravljenju vina podelimo sa Vama.
Kroz dugogodišnje iskustvo i istraživanje uspeli smo da na sopstvenim vinagradima , koji broje 6000 čokota, uzgajenjem kvalitetnog grožđa razvijemo tradiciju pravljenja 5 vrsta vina.
Visok kvalitet i briga o svakom koraku tokom procesa pravljenja vina predstavljaju prioritet Vinarije Đurić koja poseduje i sopstvenu kompletnu proizvodnju.
Vinogradi se nalaze u južnobanatskom okrugu, na omoljičkom ataru , gde pored uzgajanja Chardonnay, Pinot Noir i Kabernet Sauvignon stonih vrsta grožđa , imamo i salaš.
Degustaciona sala kao i vinarija nalaze se u Pančevu (Maksima Gorkog 71) , gde u prijatnoj atmosferi možete degustirati naša vina, uživati u nekom od specijaliteta naše kuhinje ili proslaviti bitne trenutke.
Ukoliko ste i vi ljubitelj vina i želite da saznate više o „piću bogova“ , ili podelite svoja iskustva, pridružite se Udruženju ljubitelja vina Pančeva, čije se sedište nalazi upravo u našoj vinariji.

Podeli

Ocene vinarije

5 Zvezdica
4 Zvezdice
3 Zvezdice
2 Zvezdice
1 Zvezdica
Prosečna ocena
0
0
Morate da se ulogujete da biste napisali recenziju. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde
Morate da se ulogujete da biste dodali u favorite. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde

0 komentara

Pošalji prijatelju
Popunjavanjem ove forme šaljete prijatelju na mail link do strane
Vinarija Đurić
captcha
Unesite kod sa slike
Uspešno ste poslali prijatelju mail. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.