x
Unesite vašu trenutnu lokaciju ili lokaciju od koje želite da računate razdaljinu do vinarija. Pomeranjem pointera mišem možete precizno podesiti vašu lokaciju.

Nova etapa u razvoju Vinarije Aleksandrović

Nova etapa u razvoju Vinarije Aleksandrović
Vinsko veče u organizaciji čuvene Vinarije Aleksandrović, koje je preksinoć održano u hotelu „Life dizajn“ u Beogradu, omogućilo je zvanicama iz sveta ugostiteljstva, medija, partnerima i prijateljima da se upoznaju sa „osveženim“ licem ove vinarije.
 
Uz degustaciju odabranih i višestruko nagrađivanih vina i odabrani meni predstavljeni su novi veb-sajt, internet prodavnica i mobilna aplikaciju Vinarije Aleksandrović.
 
Kuriozitet večeri je bila i promocija Kluba ljubitelja vina, pa je ovom prilikom uručena počasna kartica Kluba „večitoj zvezdi“ Crvene zvezde Dušanu Saviću. Predstavljena je i novi, premijum proizvod Trijumf „Late Harvest“, vino od sorte traminac iz kasne berbe.
 
Vlasnik vinarije Božidar Aleksandrović je istakao da počinje nova etapa u razvoju i da očekuje da će vina iz Šumadije naredne godine još više osvojiti svet. Vina Aleksandrović nalaze na kartama najprestižnijih hotela i restorana počev od Japana, Kine i Rusije preko Zapadne Evrope sve do SAD. Vinarija se bavi i turizmom na vrhunskom nivou, što potvrđuje godišnja poseta podrumu i vinogradima kod Topole više od 15.000 ljubitelja vina.
 
Izvod: Danas
Foto: Vinarija Aleksandrović

1 komentar

Srdjan Petrovic - 06.02.2015.
Ozbiljan sajt. Sve pohvale!
Ostavite komentar
Uspešno ste postavili komentar. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.
Uspešno ste obrisali recenziju.
Morate da se ulogujete da biste napisali komentar. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde
Pošalji prijatelju
Popunjavanjem ove forme šaljete prijatelju na mail link do strane
Nova etapa u razvoju Vinarije Aleksandrović
captcha
Unesite kod sa slike
Uspešno ste poslali prijatelju mail. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.