x
Unesite vašu trenutnu lokaciju ili lokaciju od koje želite da računate razdaljinu do vinarija. Pomeranjem pointera mišem možete precizno podesiti vašu lokaciju.

Iniesta na sajmu vina u Beogradu

Iniesta na sajmu vina u Beogradu

Posebnu atraktivnost za posetioce beogradskog Sajma vina na Beogradskom sajmu predstavlja učešće vinarije Inieste, čiji je vlasnik Andres Iniesta, čuveni fudbaler i zvanično igrač najboljeg tima na svetu, fudbaler Barselone i igrač reprezentacije Španije.

 

Vinarija Iniesta u Španiji je poznata po proizvodnji belih, crvenih kao i nektar vina. Izuzetan ukus, pristupačne cene i VIP etiketa sa potpisom Inieste je ono što privlači ljubitelje vina ovom brendu.

Dugogodišnja tradicija bavljenja vinogradarstvom i vinom na 300 hektara vinograda pod sortama koje su karakteristične za špansko podneblje, uz nezaobilazne internacionalne sorte, rezultirala je velikim uspehom porodičnog biznisa najhumanijeg tipa.

 

As FK Barselona, Iniesta, upućen je u tradiciju koje vino ima na našim prostorima i lično je inicirao da se njegova vina pojave u Srbiji. Preporuku za degustaciju prilikom posete Sajma vina, svakako imate za aromatičnu autohtonu sortu bobal kao i blend sorti verdeho i sovinjon blan.

 

6. SAJAM VINA BEOWINE održaće se od 19. do 22. februara 2015. godine u hali 2b Beogradskog sajma i mesto je predstavljanja najuglednijih domaćih i regionalnih proizvođača vina, vinskih podruma, kuća vina i kompanijae koje distribuiraju ovo „piće bogova“. U ponudi je i kompletna oprema za vinogradarstvo i vinarstvo kao i promocija vinskog turizma.

Tradicionalno, BeoWine održava se paralelno sa 37. Međunarodnim sajmom turizma, najvećim turističkim događajem u zemlji i jugoistočnoj Evropi, kao i 11.Međunarodnim sajmom opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA i 11.Sajmom suvenira.

Ostavite komentar
Uspešno ste postavili komentar. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.
Uspešno ste obrisali recenziju.
Morate da se ulogujete da biste napisali komentar. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde
Pošalji prijatelju
Popunjavanjem ove forme šaljete prijatelju na mail link do strane
Iniesta na sajmu vina u Beogradu
captcha
Unesite kod sa slike
Uspešno ste poslali prijatelju mail. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.