x
Unesite vašu trenutnu lokaciju ili lokaciju od koje želite da računate razdaljinu do vinarija. Pomeranjem pointera mišem možete precizno podesiti vašu lokaciju.

Alkoholno vrenje

Alkoholno vrenje

 Alkoholno vrenje ili fermentacija predstavlja biohemijski proces pretvaranja šecera u etanol, ugljen-dioksid i veliki broj različitih nusproizvoda. Fermentacija najcešce nastaje spontano, ali se može stimulisati dodavanjem čiste kulture kvasca.

Ostavite komentar
Uspešno ste postavili komentar. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.
Uspešno ste obrisali recenziju.
Morate da se ulogujete da biste napisali komentar. Uloguj se
Ako nemate nalog, registrujte se ovde
Pošalji prijatelju
Popunjavanjem ove forme šaljete prijatelju na mail link do strane
Alkoholno vrenje
captcha
Unesite kod sa slike
Uspešno ste poslali prijatelju mail. Hvala!
Došlo je do sistemske greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.